Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампa code

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампa code

Здравейте колеги имам алфа гтв 2.0 150 коня 97 година имах проблем с компютъра не идва ток към свещите нямаше как да го занеса на диагностика за това поръчах компютър, контактен ключ и имобилайзер от мегапартс втора употреба днес го сложихме и уш всичко трябваше да е нормално но не стана така светна лампата code и не изгасва като сложихме стария компютър лампата изгасва и всичко е нормално но като сложим новия пак светва почистихме буксите и пак нищо моля ви дайте ми съвет какво да правя

100% вярно ли е, че трите неща, които си купил са свалени от един автомобил?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от devilw1sh Покажи съобщение
      Здравейте колеги имам алфа гтв 2.0 150 коня 97 година имах проблем с компютъра не идва ток към свещите нямаше как да го занеса на диагностика за това поръчах компютър, контактен ключ и имобилайзер от мегапартс втора употреба днес го сложихме и уш всичко трябваше да е нормално но не стана така светна лампата code и не изгасва като сложихме стария компютър лампата изгасва и всичко е нормално но като сложим новия пак светва почистихме буксите и пак нищо моля ви дайте ми съвет какво да правя
      Напиши номерата на стария и на новия компютър моля те
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ами би трябвало да са от една кола в обявата на мегапартс така пишеше а номера на единия компютър е 000 на стария който не работи а на новия е 001

Comment

Само дето мега партс разпачетосаха 2 бр гтв

Comment

Значи са ми дали различен компютър

Comment

Working...
            X